بازدید این صفحه : 131824
 بازدیدکنندگان آنلاين : 2
 زمان بازدید : 0.14
صفحه اصلي > نمایش اخبار

بیانیه مهم رهبر انقلاب به مناسبت چهلمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و ورود جمهوری اسلامی به فصل جدیدی از زندگی
رهبر انقلاب در بیانیه‌ای مهم به‌مناسبت ۴۰ سالگی انقلاب با جوانان ایران سخن گفتند ... به جوانان عزیزم؛ در آغاز فصل جدید جمهوری اسلامی
 چهارشنبه ٢٤ بهمن ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
انحراف انقلابها؛ ماندگاری انقلاب اسلامی؛ فراخوان؛ دیدار مردم قم به‌مناسبت نوزدهم دی؛ چهل سالگی جمهوری اسلامی؛
سؤال رهبر انقلاب از جوانان درباره رمز ماندگاری انقلاب
بر اساس این خواسته‌ی رهبر انقلاب پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، در ذیل پرونده‌ی تحلیلی «انقلابی که منحرف نشد»، طی فراخوانی از جوانان می‌خواهد به تحلیل چرایی این مسئله بپردازند و متون تحلیلی خود را به KHAMENEI.IR ارسال کنند.
 چهارشنبه ١٧ بهمن ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
حجت‌الاسلام والمسلمین رستمی در حاشیه افتتاحیه همزمان چهارمین همایش فعالین قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی و ششمین همایش قرآن و عترت و سلامت ویژه جامعه پزشکی:
شناخت اقتضائات جامعه جوان با توجه به تغییرات فراوانی که در مسائل دانشجویان و ادبیات آن‌ها رخ داده ضروری است.
.
 دوشنبه ١٥ بهمن ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
اسامی برندگان مسابقه چتر زندگی ویژه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران
 دوشنبه ١٥ بهمن ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>

© تمامی حقوق این سایت متعلق به نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی می باشد.