بازدید این صفحه : 122112
 زمان بازدید : 0.10
صفحه اصلي > نمایش اخبار

بیانات در دیدار مدال‌آوران کاروان ورزشی ایران در بازی‌های آسیایی اندونزی
رهبر انقلاب در دیدار مدال‌آوران بازیهای آسیایی: قضیه تلخ اهواز نشان‌دهنده این است که ما در راه افتخار و علم و پیشرفت، دشمن زیاد داریم. البته کار بزدلانه‌ای بود. معلوم است با مسلسل به عده‌ای که توان دفاعی ندارند، شلیک بشود، به شهادت میرسند. کسانی این کار را کردند که هرجا گیر میکنند آمریکا نجاتشان میدهد؛ دستشان هم در جیب سعودی و امارات عربی است. مطمئناً گوشمالی سختی به عوامل این اقدام خواهیم داد.
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی حادثه تروریستی در اهواز
در پی حادثه‌ی تروریستی صبح امروز (شنبه) در اهواز که به شهادت و زخمی شدن جمعی از مردم عزیزمان منجر شد، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پیامی با تسلیت به خانواده‌های شهدای این حادثه‌ی تلخ و تأسف‌بار، تأکید کردند: دستگاه‌های مسئول اطلاعاتی موظفند با سرعت و دقت، دنباله‌های جنایت‌کاران را تعقیب و آنان را به سرپنجه‌ی مقتدر قضائی کشور بسپارند.
ششمین محفل انس با قرآن و اهل بیت (ع) برگزار می شود
ششمین محفل انس با قرآن و اهل بیت (ع) باحضور حجت الاسلام والمسلمین قرائتی، جمعه ۶ مهرماه برگزار خواهد شد.
 سه شنبه ٣ مهر ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
عمراسم عزاداری سالار شهیدان امام حسین(ع) و یاران با وفایش همزمان با ایام محرم در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد
مراسم عزاداری سالار شهیدان و یاران با وفایش همزمان با ایام محرم در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد
 شنبه ٣١ شهريور ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
مراسم عزاداری ایام شهادت امام حسین(ع) و یاران باوفایش در مسجد النبی(ص) دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
مراسم سوگواری و عزاداری ایام شهادت حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) از سوی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ، به‎مدت 6 روز در مسجد النبی(ص) دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می‌شود.
 يکشنبه ٢٥ شهريور ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>

© تمامی حقوق این سایت متعلق به نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی می باشد.